Loading...

Authentieke
klasse

Authentieke klasse

Authentieke klasse

Met houten ramen en deuren maakt u altijd de juiste keuze. Niet alleen stralen ze klasse en warmte uit, ze bieden ook uitstekende isolatiewaarden en scoren goed op het gebied van inbraakveiligheid en milieuvriendelijkheid. Dankzij de verbeterde (watergedragen) lakken en lakprocedés is het onderhoud sterk vereenvoudigd. In onze eigen spuitcabine voorzien we de ramen van een grondlaag en desgewenst ook van één of twee afwerklagen in een kleur naar keuze.

Eigen
productie

Eigen productie

Eigen productie

Als CE-gecertificeerd bedrijf met ruim veertig jaar ervaring garandeert Herisons de beste prestaties op het gebied van stabiliteit, wind- en waterdichtheid, luchtdichtheid en afwerking, dat alles op basis van hoogwaardige materialen en doorgedreven vakmanschap. Alle houten buitenschrijnwerk wordt in ons eigen werkhuis vervaardigd. Zowel de productie als de plaatsing gebeurt door onze eigen mensen, wat ons in staat stelt topkwaliteit te garanderen.

Ramen en deuren

Keuze in houtsoort, raamdikte en afwerking

Keuze in houtsoort, raamdikte en afwerking

Ramen en deuren

Onze ramen zijn beschikbaar in twee diktes, namelijk 68 mm voor dubbele beglazing en 88 mm voor drievoudige beglazing, en in diverse houtsoorten. Voor ramen van 68 mm leveren we buitenschrijnwerk in meranti nemesu, gelamelleerde sapelli, padouk en afzelia. Ramen van 88 mm worden doorgaans geproduceerd in gelamelleerde sapelli dat naast goede energieprestaties ook een uitstekende stabiliteit biedt.

Verder zijn er ook verschillende afwerkingen mogelijk. U kunt kiezen voor onze standaard profilering, maar ook voor een retro- of modern profiel. In onze showroom kunt u de verschillen naast elkaar bekijken.